ГЕРБ не затваря вратата за сътрудничество с т.нар. добри сили (по думите на

...
ГЕРБ не затваря вратата за сътрудничество с т.нар. добри сили (по думите на
Коментари Харесай

Борисов: Радев каза, че Крим е руски, но е праволинеен човек

ГЕРБ не затваря вратата за сътрудничество с т.нар. " положителни сили "  (по думите на Кирил Петков) - " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", само че и осъжда тяхната непостоянна политическа позиция, визирайки сегашните им митинги против президента Румен Радев, само че фактическата им поддръжка на кандидатурата му на изборите в края на по-миналата година. Същевременно пък водачът на първата политическа мощ в неотдавна разпуснатия парламент и експремиер Бойко Борисов окачестви властта на президента с думите - " относително добре се оправя ".

" Радев е принципен човек, той е явен. Той съобщи, че Крим е съветски. Затова издигнахме проф. Герджиков. (...) Виновниците не са в президентството, виновниците са пред президентството. Аз вкарах страната в банковия съюз в чакалнята на еврозоната. А вие (ПП и ДБ) къде ни вкарахте? Две години управляваха! Освен в рецесия с горивата, с тока, в рецесия с инфлацията. Криза, рецесия, рецесия ", изострен бе Борисов на брифинг в партийната централна на ГЕРБ.

" Техните остри заявления и шумни тупаници на тупани не нося нищо. Да ги запитвам - желаят ли да дойда аз в този момент на техния митинг и да подвигна пестник? ", попита реторично той.

Първоначално партийният водач прикани всички локални структури на партията да оказват помощ с всичко належащо - одеяла, палатки, газови отоплители, генератори и други на потърпевшите от бедствието в Турция. След това се впусна в коментар на позицията на президента, че не следва да се постановат наказания на Москва в областта на нуклеарната енергетика.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР